Skip to main content

Wie zijn wij

Ons Team

Als Medisch Pedicure zijn wij breed opgeleid en uitstekend op de hoogte van de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Wij voeren ook specialistische behandelingen uit, zoals bij de risicovoet. Door een ziekte als diabetes, reuma, kanker, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing is er een verhoogd risico op complicaties. Wij kennen alle contra-indicaties, waarbij bepaalde behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd. Deze behandelingen zijn gericht op preventie en vermindering van pijnklachten. Als Medisch Pedicure weten wij wanneer wij moeten doorverwijzen naar andere disciplines, uiteraard via uw huisarts.

Marjoleine Jansen:

Eigenaar en oprichter van Medisch Pedicure Sport Amstelveen vanaf 2012.
Vanaf 1987 ben ik basis pedicure en schoonheidsspecialiste. In 2012 ben ik de praktijk gestart in Amstelveen.
Al snel nadat ik mijn middelbare school heb afgerond, heb ik de pedagogische academie gedaan en heb ik mij daarna gespecialiseerd als sportinstructrice. Ook heb ik de Basisopleiding tot Pedicure en schoonheidsspecialiste gevolgd bij Ria de Korte in Amsterdam in 1986.
Vanaf 2012 ben ik mij gaan toeleggen op alles wat met de voet te maken heeft, oa:
 • Verzorging Risico voet;
 • Medisch Pedicure/Paramedisch Chiropodist;
 • Medisch Sport Pedicure en Oncologisch Voetzorg verlener (door SCAS/KRP gecertificeerde opleidingen);
 • Master trainingen: Huidkanker Signalering en Preventie & Dermatologie.
 • Nagelregulatie en Trauma nagels
Deze opleidingen zijn een specialisatie voor de Medisch Pedicure en zijn gericht op alle voet problematiek bij o.a. sporters en kankerpatiënten.
Ik train stagiaires en gediplomeerde pedicures in alle speciale technieken. Medisch Pedicure Amstelveen bedrijf is dan ook een officieel leerbedrijf. Wij bestaan sinds 2012.
Afhankelijk van de klachten, voeren wij een passende specialistische behandeling uit met de juiste technieken en materialen, zoals:
 • Anti-druktechnieken;
 • Druk ontlastende zolen;
 • Vervaardigen van ortheses;
 • Aanbrengen nagelprothesen;
 • Nagelreparaties;
 • Medical Taping;
 • Plaatsen van nagelbeugels.

Marjoleine Jansen

Medisch Pedicure, Medisch Pedicure Sport, Oncologisch Voetzorg Verlener, Specialisatie: alle ernstige nagel problemen
 • Basisopleiding tot pedicure en schoonheidsspecialiste
 • Medisch pedicure/Paramedisch Chiropodist
 • Verzorging risico voet
 • Medisch Sport Pedicure en Oncologisch Voetzorg verlener (door SCAS/KRP gecertificeerde opleidingen)
 • Master trainingen: Huidkanker Signalering en Preventie & Dermatologie
 • Master trainingen Nagelproblemen / regulatie
 • Master training orthese
 • Docenten opleiding met goed gevolg afgerond

Ik ben al 40 jaar actief in mijn vak en vind het nog steeds super interessant en leuk. Ik ben officieel bevoegd docent, en train binnen de praktijk stagiaires en gediplomeerde pedicures in alle speciale technieken. Het ondernemerschap is mij met de paplepel ingegeven en heb een prachtige praktijk opgebouwd in Amstelveen, met geweldige collega’s waar wij kwaliteit voetwerk leveren en waar de client centraal staat. 

Saadia Ayyad

Medisch Pedicure, Specialisatie: Nagel protheses plaatsen en verschillende massage technieken
Mijn naam is Saadia Ayyad. Ik ben in 2013 gestart met de basisopleiding tot pedicure om daarna door te studeren als Medisch pedicure.
Inmiddels werk ik al 8 jaar als gediplomeerd (medisch) pedicure. Ik volg met regelmaat bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen binnen mijn branche.
Daar ik een fanatiek sportster ben, ben ik mij gaan specialiseren in de sportvoet, voornamelijk in de getraumatiseerde nagel die veelvuldig bij sporters maar ook bij niet sporters voorkomt.
De dankbaarheid van mijn cliënten die na de behandeling de deur uitlopen is waarom ik dit werk zo leuk vind en ik dit werk blijf doen.

Jessica Goezinne

Mijn naam is Jessica Goezinne. Sinds 2003 ben ik werkzaam als pedicure en schoonheidsspecialist.
In mijn werk heb ik altijd het beste resultaat voor mijn cliënt voor ogen en gastvrijheid staat bij mij hoog in het vaandel. Het waarmaken van het resultaat dat mijn cliënten verwachten, in een warme en ontspannen ambiance, vind ik van groot belang.
Mijn jarenlange ervaring verschaft mij de kennis en ervaring die nodig is om zelfs de meest diepgewortelde problemen te kunnen oplossen.
Het realiseren én behouden van mooie en gezonde voeten is mijn doel.
Ik ben inmiddels ruim 15 jaar pedicure plus (diabetische voet en reumatische voet) en ben momenteel bezig om mijn kennis van niveau 3 naar niveau 4 te brengen.
Medisch Pedicure Amstelveen is een hecht team en samen zorgen wij ervoor dat u met heerlijk verzorgde voeten de deur uit gaat!

Ida F Toefanie

Mijn naam is Ida Toefanie.

Sinds 2018 ben ik pedicure en heb ik al veel ervaring opgedaan, mijn Medisch Pedicure diploma heb ik in januari 2024 afgerond.

Cliënten van jong tot oud, probeer ik zo goed als ik kan van hun klachten af te helpen.
In de pedicure wereld maken wij van alles mee. Elke dag is daarom een nieuwe uitdaging en een nieuw leermoment. De dankbaarheid die je krijgt van je cliënt is erg mooi en fijn om te ervaren.
Het is heel fijn werken bij MPA, het is een prachtige praktijk, en ik werk daar samen met gedreven, enthousiaste en ervaren collega’s. Waardoor we elkaar scherp houden en de kwaliteit van de behandelingen hoog is.
voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met telefoonnummer
085-053 00 33